Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /data03/virt20281/domeenid/www.vesmont.ee/include/system.php on line 563
Vesmont Majakeskus
Vesmont.ee » Tooted » Olulist » Aknad » U-väärtus 1,0 W/M2K
U-väärtus 1,0 W/M2K

Parim lahendus, kui valida  plastprofiildest aknad. Peab teadma, et saavutada antud soojapidavust, akna profiil peab olema 5-kambriline ja lengi/raami laius peab olema vähemalt  70 mm , Klaaspakett peab olema 3-kordne (kolm klaasi, klaasi paksus vähemalt 4 mm) . Kui võib tekida müra probleeme, siis oleks hea , kui üks klaas( nt. välimine)  on teistest 1 mm võrra paksem. Igal juhul üks klaas peab olema sellektiiv. See on tehniline nimetus.

 Mida see tähendab? Üks klaas klaaspakettis (reeglina see, mis on ruumipoolne) on kaetud  õhukese hõbedase kihiga. Seda pole silmaga näha. Kihti ei saa kriimustada, kuna ta asub  klaaspaketi sisemisel küljel.  Hõbedane kiht peegeldab ruumis oleva soojuse tagasi ruumi, parendades akna soojapidavust.

Reeglina lkaaspaketi siseliistule on trükitud klaaspaketti mõõdud ja tehnilesed andmed. Näiteks:    4-6-4-9-4 sel. See tähendab, et klaaspakett koosneb klaasidest paksusega 4 mm, esimene klaasivaheline liist on 6 mm ,teine aga 9 mm. Klaaspaketti paksus on 27 mm. "SEL" viitab sellele, et üks klaas on "sellektiiv" (õhuke peegelgav hõbe kiht)  kattega .  

  

« Tagasi