Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /data03/virt20281/domeenid/www.vesmont.ee/include/system.php on line 563
Vesmont Majakeskus
Vesmont.ee » Uudised » Me oleme baltiriikides esimesed!
Me oleme baltiriikides esimesed!
19.01.06

Vesmont Majakeskus sai Posi -Joist vahelagede ning seinapaneelide tootmiseks priviligeeritud õigused Baltimaades, antud õigustega kaasneb hoolikalt kavandatud tehniliste lahenduste väljatöötamis programm.
Posi–Joist vahelagede ning seinapaneelide systeem ühendab endas puitu tugevusklassiga C24 mis on kokku ühendatud mitek posistrut metall elementidega.

 

Testid on näidand, et tule vastupidavus posistrut süsteemis on kaks korda suurem kui samas kaalus terastalal. Lisaks sellele puit on mitmeid kordi kergem kui vastavad analoog tooted. Vastupidavus on tagatud kvaliteetse puidu ning posi-joist elementide kasutamisega.

Vesmonti spetsialistid kasutavad unikaalset tarkvara, mille abil saab täpselt välja arvutada tellia soovile vajalikud posistrut elemendid. Spetsiaalset programm kasutades saab simulatsioonidega kindlaks teha kõik nõrgad kohad ning vajadusel vastavad meetmed kasutusele võtta, et posistruut element töötaks süsteemselt.

AS Vesmont teostab disaini ning arvutusliku poole kooskõlas Eesti kui ka Euroopa ehitus standartitele, mille tulemusena garanteerime usaldusväärsuse ning kvaliteedi.

Loe Posi-Joist'ist edasi